Windprojecten 2017-2019
Om de doelstelling voor de Provincie Limburg voor 2020 te halen zijn in een aantal Limburgse Gemeentes plannen ontwikkeld voor de bouw van Windparken. Op onderstaande kaart een overzicht van de door de Gemeentes aangewezen plannen om verder te ontwikkelen. Met de blauwe stippen in het midden aan de Boerderijweg te Neer is het bestaande Windpark Neer, waarvan 4 windturbines zijn gebouwd in 2013, en de 5e (de middelste blauwe stip) in 2015 door Coöperatie Zuidenwind. Bij 3 van de overige 4 projecten ben ik nu betrokken als "projectleider techniek" in de voorbereidingsfase, zie onder de overzichtskaart.


Klik op de kaart voor een grote versie!


Windpark Heibloem

Coöperatieve Vereniging Zuidenwind U.A. is de initiatiefnemer voor Windpark Heibloem, gesitueerd ten NWW van en ook in het verlengde van Windpark Neer. Gelegen tussen Boerderijweg, Staldijk en  de Kanaaldijk is er plaats voor 2 windturbines. De bouwvergunning is aangevraagd, de bouw is gepland voor 2019.


Windpark De Kookepan

Leudal Energie Coöperatie is de initiatiefnemer voor Windpark De Kookepan, gesitueerd ten noorden van Neer. Gelegen tussen Heldenseweg en de Kanaaldijk is er plaats voor 3 windturbines. De bouw is gepland voor 2019.


Windpark Ospeldijk

Newecoop, de Nederweerter Energie Coöperatie, Coöperatie Zuidenwind en WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) zijn de initiatiefnemers voor Windpark Ospeldijk, gesitueerd ten noordwesten van Venloseweg tussen Nederweert en Meijel. Hier is er plaats voor 4 windturbines. De bouw is gepland voor 2019.

....
© 2018 | hans tacq | otweg | boskoop | NL
deze pagina is gemaakt 1 januari 2018
www.tacq.nl

 
This site tracked by OneStat.com. Get your own free site counter.